Hae tästä blogista

keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Ei mikään pelkkä seinäruusu......mutta poro kumminkin!
Seinäporosia on muutamia putkahdellut. Tämä kyseinen Rosie on menossa lahjaksi, mutta löytyy Konitehtaalta ainakin yksi ja pian toinenkin poropää.
Tämä Traditionelli kaappikelloaddikti siellä on jo odottelemassa hämyisää ja tunnelmallista joulukotia.Keppiporoja on tulossa pian enemmänkin, tai siis tuo 'pian' on niin suhteellinen käsite näissä hommissa kun varsinainen konitehtaan työaika ajoittuu sinne klo 21 jälkeen.
Herttanen on jo saapunut etunenässä muusta tokastaan.Uusia varsoja edustavat nämä pikkutammat. Ensinnä Päivänsäde, tehokkaampi kuin kirkasvalolamput. Varsinainen kaamossieppari.Ja sitten tämä Pikkunätti. Taitaa olla jonkinsortin puolibambi :)Reipashenkinen Marja-Terttu on kuin naapurin isosisko. Kaikista pienemmistään huolehtiva tammaneito.Tulevana lauantaina paikallisessa lastenvaateliikkeessä Trendy Kids'ssä on joulunavaus ja näitä Konitehtaan tuotoksia on myös sieltä saatavilla. Poiketkaahan jos näillä kulmilla liikutte!

Täällä lumet on sulaneet ja aikaa on harmaudessa ulkoilun lisäksi kulutettu piirtämällä ja värittämällä. Niin että käsikin on kuulemma jo kipeä. Sen kyllä arvaakin kun muutama riisi on jo tulostettu värityskuvia :)
Vallan persoonallisen näköinen virtahepo syntyi myös tässä eräänä päivänä Mimman kynästä :)Possupiikki on nyt nuorimmaiselle saatu. Onneksi ei lämpöilyä ole tullut eikä ilmeisesti muitakaan vaivoja koska valitusta ei ole kuulunut.

Ei kommentteja: