Hae tästä blogista

tiistai 24. marraskuuta 2009

Kirppisuutisia ja porotokkaa


Koska suuressa viisaudessani -hmmm...- olen mennyt linkittämään kaupunkimme nettisivuille blogini meidän kyläkirppiksen viralliseksi sivustoksi niin saatte nyt kaikki perinjuurin hienon tilaisuuden tutustua jokaisella postauskerralla jonkin kohteen myyntiartikkeleihin. Olen nimittän kerännyt mukana olijoilta hieman listaa mitä myyntiin laittavat joten ostajien sankkojen joukkojen on helpompi suunnistaa halajamansa tavaran perään.
Kartan alueesta tulen laittamaan myös, ehkä jo seuraavassa postauksessa. Jos siis innostutte poikkemaan 12.12. meidän kyläkirppiksellä Ylöjärvellä, olemme äärettömän iloisia!

Ensimmäisessä (nro 1) kohteessa Louhirannantiellä on luvattu pitää halvat hinnat ja näillä artikkeleillahan pääsisi jo vaikka kesämökin alkuun :) Täältä kun löytää kaikkea remonttitarvetta; on hanoja, wc-istuimia, altaita, lattialaattoja, laminaattia ja vaikka piskuisen tanssilavan tekaisisi huvimajaan -tarjolla on nim. myös pieniä eriä parkettia. Löytyy myös astioita, lekotteluun valmiille rottinkituoli pehmusteella (siihen vois varmaan rojahtaa kesken joulukiiruiden ja nappasta lasillisen glögiä :). Vielä kaiken kukkuraksi löytyy aikuisten vaatetta sekä kaikkea muuta.
Tässä siis ensimmäinen uutispläjäys. On syytä tulla paikalle tarkistamaan tilanne!

Konitehdas käy ihan ylityöpaineessa :) Viikonloppuna on tarkoitus mennä Vapriikiin myyjäisiin myymään keppisiä, poroja ja heppoja, varsoja ja poropäitä. Niin ja yksi Huumorsauruskin on joutunut matkaan.Enää ei tarvinne ihmetellä mihin ne dinot täällä Pirkanmaan talousalueella oikein on mahtaneet kuolla kun on tällainen kuoliaaksinaurattaja löytynyt.
Poroja on tullut nyt useampia.Lienee joku Lemmenjoen mutkan tokka harhautunut tänne saakka. Runsaasti ovat sumppia kullanhuuhtojien kanssa nauttineet kun on turkkikin ihan kultainen.
Sitten on tämä Äkäs Lompero.Ihan omaa luokkaansa. Sikäli riskihankinta että taatusti haluaa kesällä kotikonnuillensa. Ja minähän en silloisen perheensä matkakuluihin osallistu! Tekijä pesee tässä kohdin kätensä vallan. Äkäs Lompero on niin itsepäinen ettei varmasti suostu loppiaisena minnekään komeron perille. Tai sitten ainakin joikaa sieltä aavaa saksaa koko suven. Ja sitähän ei kestä varmaan perheen erkkikään.

Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin. Nyt täytyy palata taas sorvin ääreen :)

2 kommenttia:

Unelma-Alli kirjoitti...

Hellyttäviä! Varsinkin nuo keppiporot! Kekseliästä! ;)

Reetta kirjoitti...

Voi elämä mikä saurus! Upea kuontalo sillä :-)