Hae tästä blogista

keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Marrasvarsoja KonitehtaaltaIhme ja kumma, meille potkahti eilen illalla tällainen piskuinen varsa, minimenijä ihan omaa luokkaansa. Ihan synnytyspoltoilla on jo seuraava tulossa.Porosiakin on jo tekovaiheessa ja monta muuta juttua ja tilausliikennekonia. Poiketkaapa Konitehtaalla.
Eilen tavattiin taas kässyilyn merkeissä, kiitos Auli vielä emännöinnistä. Olipa kiva taas tavata. Muutaman syherösydämen tein siinä jutellessa, lisää niitä vielä roimasti tarvitaan muutamiin joulumyyjäisiin.
Pivikiltä sain haasteen ja laitan sen seuraavaan postaukseen kun on paremmin aikaa.

Tänään meillä on tehty urakalla helminauhoja, Mimma teki yhtäkkiä 5 korua joten ripeys on valttia. Hyvä kun solmia edellisen ehdin. Isä taitaa saada sunnuntaina rannekorun :)Verantaremppa on nyt tässä vaiheessa. Lattia on mutta seinät vielä puuttuu.

Joululauluja on kuunneltu 2 päivää, jos se vähän edistäisi lumen tuloa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Kiitoksia kiitoksista. Mukava oli taas tavata ja syherösydämiä kävi oikein kateeksi. Täytyy itsekin yrittää tehdä tai ostaa sitten joulumyyjäisistä sinun tekemiäsi!
t. Auli

Anonyymi kirjoitti...

Moro,

Niin ne projektit teillä edistyy ja taitaa Mimmasta tulla yhtä näppärä kuin äidistään!! Lopputyön huovutus-pallero lähtee sitten huomenna Sveitsiin. Koitetaan ottaa kuva tästä kansainvälisestä tapahtumasta. Palaillaan kunnes palataan!!

T. Reissu-Karhut