Hae tästä blogista

sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Aika suorastaan liitääSiltä ainakin tuntuu. Meidän pikkuneiti täyttää tänään 2v. eikä millään uskoisi että aika on kulunut niin nopsaan. Omasta mielestään täyttää peräti 6.
Juhlat pidetään kuitenkin vasta kuun lopussa yhdessä isosiskon synttäreiden kanssa. Eli äiti on ajatellut saada kaksi kärpästä yhdellä iskulla :)
Mimma teki viikolla siskolleen kepparin isän pienoisella avustuksella sillä välin kun pikkusisko oli TAYSissa maitoaltistuksessa (maito sopii!). Aika mainio noin 3v. tekemäksi eli taidan saada 'virmalle' jatkajan ihan perhepiiristä! Tai kilpailijan.Kaikki liikenevä aika on mennyt keppiheppojen teossa, on tullut lupauduttua muutamille joulumarkkinoillekin joten tekemistä tilausten ja muiden keppareiden kanssa totisesti riittää. Joulutorttuja on tehty jo kahdesti mutta niitä jouluvaloja en ole saanut vieläkään viriteltyä. Ehkä viimeistään sitten kun saadaan verannan remontti valmiiksi.

Pikkuneitimme sai viikolla ison sängyn ja on siinä menestyksekkäästi nukkunutkin. Ainoastaan kerran oon löytänyt sikiöasentoisen täysunisen neidin patjalta sängyn vierestä. En tiedä edes oliko tipahtanut vai siirtynyt vain alemmas nukkumaan. Vauvajutut on meillä siis auttamattomasti ohi kun pinnasänkykin menee myyntiin. Ihanaa kun lapset kasvaa :) Nyt eletään terhakkaa taapero-& leikki-ikäisen arkea.

Konitehtaalla on uutta myynnissä. Ehdoton suosikkini on Signe, säntillisyyden perikuva. Ehkä siksikin suosikkini että sellainen haluaisin minäkin olla. Vaan mitäs tässä voi kun ei niin ei...

Mukavaa marraskuun alkua kaikille!

1 kommentti:

Pivikki kirjoitti...

Sinulle on haaste blogissani.