Hae tästä blogista

torstai 12. marraskuuta 2009

Korvatunturin pajan etäpisteestä, iltaa!Keppihevostoiveita tuntuu tupsahtelevan ihan mukavasti sinne pukin pajaan Korvatunturille. Eihän siellä edes kaikki tuhat tonttua ehdi kaikkia tekemään joten Konitehdas on luvannut pukille tehdä muutamat noin niinkuin aputonttuna. Täältä niitä sitten postitellaan ja toimitellaan pukille joka tietää oikeat kohteet kullekin.

Nyt viimeisimpinä koninkauluksina on syntyneet nämä pökerryttävän pirtsakat sisarukset.Artsi matkasi Hesaan kun tuntee sen sentäs snadisti. Sukujuurissa on sekä halsualaista Räyhää että hesalaista hepsankeikkaa (tädin kautta). Artsi ei kaihda sitten niin mitään seikkailuja, uskaltautuu satunnaisesti peräti sohvan taakse.

Voisi tietysti luulla että sisarukset olisivat jokseenkin samaa alkuperää mutta ei.Tämä Pirre Svensson on täydellisen reipashenkinen kepittäjä, sukujuuriltaan pohjoispohjanmaan ruåttinkielistä populaa sekaan ripsautettuna hämäläistä hyssyttelyä. Osaa kipakan ravin ja raivostuttavan täydellisen hiipimisen. Nauttii naapureiden säikyttelystä kurkkiessaan verhojen takaa. Toisaalta on myös otollinen pitkille analyyseille persoonansa syövereistä sohvalla lötköttäessään. Uskoisin Pirren olevan kuin koni pilttuussa tulevassa perheessään :)

Anemone poronen on satunnaissitoja Suoraman Esson lähimetsästä.Joulun alla se halusi lämmittelemään ja pettereitä bongaamaan lähemmäs kaupungin keskustaa, joten muutti alan liikkeeseen.

Vaaleanpunaisia keppineitoja on syntynyt enemmänkin. Kaikki ovat jo lähteneet tilausliikenteeseen. Sinne Korvatunturille tai muihin osoitteisiin :)

Tässä Hepsukka, suklaasilmäinen konvehtisieppari. Lahjasuklaat saattavat pukin pussista huveta jo ennen kääröjen avaamista jos Hepsukka sattuu samaan kyytiin. Nauttii loikoilusta.
Nämä typsykät ovat matkalla kukin ties minne :) Oikealla oleva Hiiskutar on aiemmin syntyneen Säikyn kälyn sisko, lempeä luonteeltaan mutta hyvässä hoidossa rohkaistuvaa sorttia. Saattaa innostua heittämään peräti takapotkua kierteellä.Vasemmalla on Sissi Söde, simppeli sohvatyynyvuorien valloittaja. Rakastaa hunajamuroja.

Vielä pieni mainospala:Sanomattakin taitaa olla selvää että tuolta löytyy myös keppareita. Ja paaaaljooooon muita ihanuuksia. Pistäkää käteinen raha talteen - pian on aika lähteä Kyröspohjaan ostoksille!

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Pirre Svensson vei mun sydämen! Olet sä taituri!

Mimmarna kirjoitti...

Hei Satu!

Pirre on Artsin kanssa mun yksiä suosikkeja myös. Kangas oli niiiiin ihana, pyöreä pöytäliina että kauan sitä katselin raaskinko leikata, mutta taisi kannattaa! Niin ja on sitä vieläkin, vink vink :)