Hae tästä blogista

sunnuntai 30. elokuuta 2009

Kirppislöytöjä ja Börje kavereineenVoi että oli antoisa kirppiskeikka eilen Hämeenkyröön! Suurkiitos vielä Mariannalle tapahtuman järjestämisestä, kyllä ainakin se vuoden 'kyröspohjalainen' olis arvonimenä sulle paikallaan :) Sadekelikään ei masentanut kun oli niin hyviä ostoksia :) Mariannen luota löytyi hänen tekemä aivan ihastuttava patalappu joka lupaa paljon, mutta aika useinhan tuo meillä kyllä totta onkin. Innostuin niin koko tapahtumasta että päätin aloittaa samanlaisen pykäämistä tänne omalle asuinalueelle. Kutsukirje on jo kirjoitettu ja postilootiin jako alkaa maanantaina. Jos vaikka joulun alle saisi tännekin kyläkirppiksen pystyyn!Konikeppirintamalla on tapahtunut seuraavaa: Nyt on putkataneet oranssiharjainen Börje (jolla on ollut pikkasen rapsakka kesälaidun, silmät pyörii vieläkin päässä :)sekä alati valpas, luonnonläheinen MaastoMartti XS, pikkukaveri joka ei ole kuosistaan huolimatta mikään militantti saati talitintti. MaastoMartti ei kavahda vaikeitakaan maastoja, epäröimättä se syöksähtää läpi nokkospuskan, vattupöheikön, suoraan ojasta allikkoon. Erinomainen siis pikkumenijälle :)Tällä konikeppirintamalla on tapahtunut sen verran uutta että sain pomoltani hyväksynnän toiminimen perustamiseen ja paperit toiminimestä on jo lähteneet eteenpäin, saa nähdä koska Y-tunnus saapuu. Koska näitä keppihevostilauksia on jonkin verran tullut niin ajattelin tämän toiminimellä toimimisen olevan selkeämpää. Lisäksi teen tietysti kaikkea muutakin kivaa mitä mieleen tulee :) Jos siis joku kiinnostuu näistä keppareista niin tilauksia otetaan vastaan osoitteeseen mimmarna@elisanet.fi. Osoite löytyy myös sivupalkista täst edespäin.

Mutta niihin muihin kirppislöytöihin. Koska oltiin koko perheen voimalla ei ehditty kiertämään kuin 4 pihaa niistä mukana olleista 10stä. Mutta ehkä hyvä niin, mulla oli sekä reppu että valtava muovikassi täynnä jo näiden pihojen ostoksista :)
Mariannen luota löytyi tämä ihastuttava laukkusekä nämä aivan upeassa kunnossa olevat retrotossut, aidot Nokialaiset:) Hinta ei huikaissut: 1,50eYhdeltä pihalta löysin järrrkyttävän hienot sammakkoverhot. Näitä tuskin meidän huushollissa kuitenkaan ikkunaan laitetaan mutta eikös tulis vaikka suorastaan pelottavan järkky mekko :)Lapsille löysin vaatetta kassillisen, yhtenä herkkuna esittelen tämän moitteetomassa kunnossa oleen Ellen hienostelutekoturkistakin hintaan 4e,itselleni ostin samasta pihasta yhden tuunattavan villatakin ja yhden paidan. Kaikki mekot, hameet, saunatakit, yöpyjamat sun muut teki yhteensä 16e. Hymy tuli tästä vähemmästäkin kulutushysteriasta huulille :)

'Välitalon villamekkoa' varten on jo paitoja hankittuna ja viikolla ostin myös 2 rullaa ihania satiinivinonauhoja. Josko pian aloittaisi näiden parissa?Yhden Kontista löytämäni farkkumekon koristelin virkkamillani kukilla. Niistä piti tulla joskus vuosi sitten oikein hartiahuivi, vaan eipä ole tarpeeksi kukkia - ihme näin pitkäjänteiseltä ihmiseltä kuin minä :)Mies toi myös pikkuisen kepparitarpeita, 10kg säkin täytevanua :) Kyllä nyt hetkeksi riittää fyllinkiä.Mukavaa viikon alkua kaikille poikkeajille!

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Siis...mistä mä aloitan? Börje on mieletön! :D Hurjasti onnea toiminimen aloittelulle!!!

Mahtavia löytöjä! Tuo patalappu on söpönen ja tennarit...iiks, MÄKIN HALUAN! Ja mitä kaikkea ihanaa muutakin siellä oli...Pihakirppis on mainio juttu!

Piipa kirjoitti...

Hurjasti onnea minunkin puolestani!!
Nämä sinun keppikevosesi on ihan mahtavia ja nuo nimet ja luonteet, todella hieno lisä, aivan ihanat!!

Upeita löytöjä olet tehnyt, tuo patalappu on todella hauska ja hyväntuulinen!!

Mimmarna kirjoitti...

Kiitos onnentoivotuksista! Niitä tarvitaan :) vaikka en tätä 'pisnestä' ihan leipälajikseni ajatellut eli oikeat työt kutsuu ensi vuonna.