Hae tästä blogista

keskiviikko 5. elokuuta 2009

Elokuun hankintojaNiin ne on saapuneet, elokuun samettiset illat! Eilen sain nauttia mukavasta kässyilyseurasta pihamaalla, kiitokset vielä Reetta ja te muut mukana olleet!
Viime viikonloppuna poikkesin pitkästä aikaa kirpputorilla, toinen oli täällä ekaa kertaa järjestetty torikirppis missä oli surkean vähän myyjiä (ja heti harmitti miksen itse saanut kamoja kasaan ja pöytää pystyyn!) ja toinen melkein naapurissa pidetty hallikirppis. Jotain jäi käteen kummastakin paikasta.Kaffekupin lautasia saattaa tarvita - jossain?? No vaikkapa niissä lepuuttajissa jos saisin kieputettua joskus lisää.Näihin ehyisiin emalikippoihin voi jemmata mitä vaan. Vaikka omia kässytarpeita. Tai vadelmahilloa, ja jäätelöä....Tämä pikkujakkara tarttui mukaan myös, ihan sieluni silmin näen kuinka se tönöttää kauniisti sohvan vieressä sisässään vaikkapa ihastuttava keskeneräinen neule jonka tuon tuostakin otan levollisena iltahetkenä työn alle. Ja pah! Ehkä joskus, mutta nyt näyttää leikkaamani matonkuteetkin olevan jonain nosturina sidottuna kaapinoviin niin että työhuoneeni on yhtä labyrinttiä. Eli ehkä päällystän tämän pallin sittenkin tyttöjen huoneeseen 'aarrepiiloksi', tai sitten eteiseen villasukkapiiloksi...? Malli oli niin kertakaikkisen huokutteleva ja vaatii vain todella yksinkertaisen uudelleen verhouksen.Näitä keppareita tuli taas tehtyä muutama ja lisää pitäisi tehdä. Tässä odottelevat vielä keppejään puolivalmiina. Oli pinkahtavia tilauksessa joten siksi väritys on niin yhteneväinen.
Koska en käytä näissä mitään kaavoja tulee kaikista vähän erilaisia. Näistäkin neidoista etummainen sai kyllä 'tukan' myös ja tuli väistämättä aivan Kyllikin näköiseksi!

3 kommenttia:

Piipa kirjoitti...

Ihania ostoksia!! Minulla on samantapainen ompelurahi kellarissa, vuosia sitten sen tuttaviltani sain ja on saanut vuosia odotella mitä sille teen :)

Satu kirjoitti...

Mahtava jakkara!Muistan sellaisen jostain jonkun mummon luota, oli jännä piilo...Muutenkin hienoja löytöjä! Ja keppareita!

Kiitos kauniista kommentista blogissani! :)

Mimmarna kirjoitti...

Hih,
Olipa hauska että samanlaista rahia löytyy muualtakin. Saas vaan nähdä koska tuon saan viriteltyä uuteen uskoon....