Hae tästä blogista

lauantai 8. elokuuta 2009

Huh hellettä ja kuutamoitaAurinko on porottanut oikein olan takaa. Tänään oltiin polskimassa pikkuserkun kera rannalla ja serkkuni kanssa siinä ihmeteltiin että mihin ne vuodet on karanneet kun hetki sitten samalla rannalla itse kirmasimme. Vähintään yhtä kivaa näytti kyllä noilla tyttösillä olevan.Mökilläkin tuli oltua taas yksi yö. Ollaan miehen kanssa ihmetelty kahta erikoista lintua jotka siitä päämme päältä pari kertaa ovat lentäneet lahden perälle kaislikkoon. Nyt lintukirjasta bongasin ne kaulushaikaroiksi. Siis minun tunnistustaidoillani :) Mihinkään muuhun en tuntomerkkejä oikein saanut sopimaan ja olisihan se hienoa jos sillä lahdella sellaisetkin viihtyisivät. Kuikkajengi oli edelleen paikalla, kaikkine 7 jäsenineen.

Nautittiin aivan ihanasta kuutamosta muutaman hyttysen kera. Onneksi niitäkin tuntuu enää olevan murto-osa ja paarmatkin ovat melko lailla kaikonneet.
Pian alkaa arki, mies menee töihin ja kerhokin alkaa. Saa nähdä millä menestyksellä (siis se kerho :) . Viime vuonna syyskausi riitti meidän neidille, sitten tuli totaalijyrkkä ei.
Onneksi tuo syksyn saapuminen ei ainakaan tänä vuonna vielä tuota tuskaa, itse asiassa pidän siitä. Saa nähdä mitkä fiilikset on ensi vuonna kun työt alkaa.
Ja mitähän tässä illan ratoksi vielä menisi kässyilemään.....?

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Upeat kuutamokuvat!!

Jäi kutkuttamaan , mitä mahdoit kässyillä...

Piipa kirjoitti...

Elokuun kuutamot ovat todellakin kauniita, upeita kuvia!!
Meillä kans nuorimmainen aloittaa kerhon ja minua hiukan jännittää kuinka pikku herra asian ottaa :)

Mimmarna kirjoitti...

Hei Satu, kyllä se mun kässyily oli tuota konitehtailua :)
Piipa, kerhoilu on tosiaan uuden alku :) Meillä meni onneksi nyt hyvin ja ehkä uusi prinsessareppukin auttaa asiaa :)