Hae tästä blogista

sunnuntai 23. elokuuta 2009

Nässyn norppa...?Vietettiin yksi yö mökillä, taisi olla koko porukalla tämän kesän viimeinen. Uintivedet on viilenneet sen verran että tytöt tyytyi yhteen uintikertaan. Huulet sinisinä.Ylimmässä kuvassa ei sittenkään taida olla se Nässyn norppa, vaan vähän hankalasti suoraan meidän uintireiltillä on varsinainen sokeritoppakivi, huipustaan ja reunoiltaa terävä kuin mikä. Mutta iltahämärissä olis voinut hyvinkin nähdä tuossa norpan haukkaamassa raitista alkuillan ilmaa :)Pikku hiljaa se syksy sieltä pukkaa esiin. Puolukatkin kypsyy. Illan hämärtyessä ihastelin luonnon värejä, kuinka hienot sävyn onkaan rantakivissä, kaislikon kasveissa, joutsenen/lokin sulassa rantakivikossa.
Päivemmällä käytiin mökkitiellä kävelyllä ja silmiin osui ihanan vihreä ojan pohja.Sudenkorennot syöksyilivät yläpuolella mutta ovat peijakkaat niin nopeita etten ehdi kameralla mukaan.Tytöt innostuivat taas maalailemaan.


Viikonloppu oli myös synttärihumua, käytiin sekä 1v.- että 11v. -synttäreillä. Ja muisteltiin tuossa miehen kanssa että mahtaako peräti tänään tulla 5 vuotta meidän kihlautumisesta. Ihan varmoja ei olla kun minä en saa sormusta ihan helposti sormesta ja miehen sormus on niin kulunut ettei sieltä mitään päivämäärää saa näkyviin, mutta sovittiin niin että voishan se olla vaikka tänään. Hääpäivän muistan sentään, ainakin minä - ja vielä :)

Taitaa nämä olla aika lailla viimeisiä rantakuvia tältä kesältä...


....ja pian on jo lunta! No ei sentäs, meidän kalliojäkälät tässä vain kasvavat ja komistuvat.Mukavaa viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja: