Hae tästä blogista

torstai 20. elokuuta 2009

Pustan villihepatEilen meillä oli vieraita Unkarista, ystäväni vuosien takaa jonka olin nähnyt viimeksi 5 vuotta sitten häissään Unkarissa, tuli nyt perheensä kanssa käymään. Paljon on näihin vuosiin mahtunut ja perhettä tullut kummallekin, hänelle jo 3 lasta.Nämä kepparit lähtivätkin sinne Pustan suunnalle villihevosten pariin, Bori sai mieleisensä pinkahtavan ;)Antti miehekkään takatukkaisen hepanja pikkusisko Annamarikin omansa. Hän kyllä enimmäkseen nautiskeli meidän tuplisten tilavuudesta :)Ihmeen hyvin nuo leikit vanhemmilla tytöillä onnistui vaikka yhteistä kieltä ei olekaan.Tein tänään löytöjä vanhoista Suuri Käsityökerho -lehdistä. Sain tänään laatikollisen näitä kaverini äidiltä ja vanhimmat on 70-luvun lopulta. Että siellä on todella hauskoja malleja ;) Nämä virkatut koirat pisti heti silmään vaikka tuskin sellaisia teenkään.Helmikaupassakin piti tänään pistäytyä. Onneksi pysyin aisoissa ja hankin vain muutaman nauhallisen helmiä, näihin hieman limen väriin vivahtaviin helmiin ihastuin, harmi vaan että näin keinovalossa kuvattuna ei oikein väri pääse oikeuksiinsa.Harmittaa etten sitten mahtunut sinne helmikurssille ainakaan ihan vielä, olen 2. varasijalla. Mutta sen sijaan menen näpräämään jouluisia rautalankatöitä ja pääsin kuin pääsinkin ihastuttavalle rasiakurssille tammikuulle! Saan siis ainakin yhden rasian taas valmiiksi :)Ryhdyin tekemään tänään taskuessua kun innostuin niin Hanna Välitalon kirjasta Silmukoita, siksakkia ja pala suklaakakkua. Kirja sisältää mielestäni aivan ihania ohjeita ja tietysti nyt kun olin vuosia säilönyt mielestäni ihan kivan värisiä villapaitoja ja just viikko sitten kiikuttanut ne Konttiin kun en keksinyt koskaan mitään järkevää käyttöä, niin nyt tuossa kirjassa on ohje villapaidoista tehtävään mekkoon! Siis kääk! Pitääkö mun nyt mennä ostamaan ne villapaitani sieltä takaisin...?

Tänään tein perusvaatelöytöjä myös Penkolan alessa, jo muutenkin huokeammat Nanson yms. vaatteet oli nyt erikoistarjouksessa. Niin ja löytyihän sieltä nappejakin!!


Täytyy sanoa että en ole koskaan tullut niin ison Nanson kassin kanssa kotiin kun loppusumma oli 83e. Syytä olikin säästää näissä omissa ostoksissa kun alkuviikosta tuli pidettyä me&i -kutsut ja lapsillehan on niin välttämätöntä ostaa kivaa vaatetta :)

Nyt täytyy mennä tekemään vielä keppareita. Tilauksia melkein satelee :) :)

3 kommenttia:

selma kirjoitti...

Mulla on noi koiruudet ollut joskus lapsuudessa, tätini tekemänä:) Aivan ihanat:) Voisin haluta kopion ohjeista jos mahdollista ??? Voisin jatkaa perinnettä tätini pojan tyttäreen eli kummityttööni...

T:kässäryhmän Kati

Mimmarna kirjoitti...

No sisso!

Tottamaar, otan tuon lehden mukaan Tiinalle seuraavaan tapaamiseen. Itse asiassa voisin ottaa nuo muutkin jos joku haluaa selailla :) Muuten, miksen pääse sun blogiin suoraan tuosta selmasta?

selma kirjoitti...

Varmaaqnkin sen vuoksi, etteä mun blogini on vasta tulollaan eli vahvasti ja pitkään työn alla....