Hae tästä blogista

sunnuntai 16. elokuuta 2009

Keppareita, mitäs muita!Konikeppejä on tullut väsäiltyä. Hokasin uuden mallin, nyt on 'tukka' toisin eli eläinkin on ihan mikälie. Tyttöjen pikkuserkku sai vihdoin omansa (tuo oranssi retro), nimpparilahjan joka olisi pitänyt jo kesällä saada. Ristin tämän Taavitsaisen (jostain kumman syystä tuli heti taavitsainen mieleeen) Suomaksi. Ja siitäpä tuli mieleeni kesäinen matka Kangasalta Ruovedelle. Tänäkin vuonna sain ajattelemisen aihetta kun hieman ennen Orivettä on kylä jonka nimi on Suomasema - että lausutaanko se mahdollisesti Suom'asema vai vaan Suo'masema? Jos joku tietää niin kertokaa, etten enää kolmatta kesää pohdi samaa.Pari muutakin kepparia on ollut 'tilauksessa', eli lahjaksi menevät. Mansikka&kirsikkaisesta tuli Nelli ja tuosta aurinkoisesta Sointu. Näitä on niin kiva nimetä :) ja nimipallukoitahan mulla vielä riittää. Keväisen lopputyön huovutetut pallukat nimineen on tässä hyvässä käytössä. Yksi kipollinen niitä on vielä jäljellä eli aika tavalla on maailmalle jo levinneet, olihan niitä varmasti n. 400kpl.
Perjantaina kopsahti postilaatikosta paikallisen työväenopiston vuosiohjelma ja sen kanteen tuli kuvan lopputyöstäni. Kivalta huomioltahan tuo tuntui :)Huomenna aamulla klo 8 alkaa ilmoittautuminen kursseille, meillä vaan sattuu olemaan kerhoaamu joten mun ilmoittautuminen voi mennä pikkusen tiukoille. Helmikurssille olisi ihana taas päästä ja kieputtaan sitä rautalankaakin uudemman kerran. Voi vaan olla että paikat on jo menneet.

Tänään sadepäivänä leikittiin paljon sisälläkin. Sohvatyynyt saa kyytiä. Tässä kuulemma kompostimadot on työssään :) Meno ainakin vaikutti ihan samalta kuin muurahaisilla meidän kompostissa.Ihanaa viikon alkua kaikille, syksy on niin mukavaa!

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Syksy on kaunis. Haikea, mutta viehko. Kyllä nuo keppihepat on veikeitä ja iloisia! Ja ihania pallosia, hienoa, että oikein kansikuva!!! Minä olisin jo kehystänyt sen seinälleni, jos olisivat minun tekemiäni! Onnea! :)

Mimmarna kirjoitti...

Kiitos Satu taas piipahduksestasi! Ja onnitteluistakin :)