Hae tästä blogista

keskiviikko 26. elokuuta 2009

Pirkko perustamma ja muut konikepitTaas on tullut tehtailtua :) Nämä konikepit lähtivät juuri Hämeenkyröön odottamaan uusia kotilaitumia. Kaikille kirppisfaneille tiedoksi että lauantaina 29.8. klo 10-16 on Hämeenkyrössä kässykaverini järkkäämä kyläkirppis, mukana on ainakin 10 pihaa ja kartan saa esim. tästä osoitteesta: Kyröspohjantie 240. Mukana on myös Frantsilan Hyvän Olon keskus josta saa kuulemma 10% alennusta kaikista omista tuotteistaan. Että eiköhän tavata lauantaina
Hämeenkyrössä :) ?

Tein eilen valmiiksi tuon kepparisatsin, viimeisenä mutta ei vähäisimpänä valmistui tämä Pirkko.Ihan väistämättä tästä tuli mielestäni Pirkko, perustamma jolle ei ryppyillä. Pirkko on alati reipas, tukevasti jalat (tai kaviot?) maassa oleva tyyppi joka selviää elämän tyrskyistä maanläheisellä elämänasenteellaan.


Eikös teistäkin?Nyt tuli myös tällainen Urban Cowboy -tyyppinen, tukka takana, elämä edessä -heppa. Jotain James Bondia tähän tuli tyylikkäässä sinisessä 'supersalmiakki' kokoasussaan.

Ujomman puoleinen höris ei saanut nimeä kun en oikein osannut päättää kuka olis kyseessä.Meillä on nyt nuha, välillä pidetään leppoisaa lepohetkeä mehupullon kera.

3 kommenttia:

katrilli kirjoitti...

Ihania nämä sinun kepparit!!Tosi makeita!

t.Katrilli

Mimmarna kirjoitti...

Kiitti Katrilli käynnistä!
Ja kiitos myös kehuista :) Ne aina niin lämmittävät mieltä :) :) Nuo retrohepat on minunkin mieleen eniten, vaikka onhan niissä tyttöjen vaaleanpunaisissakin omaa viehätystään.

Satu kirjoitti...

Voi että ihastuin Pirkkoon nyt kovin!

Duhaa meilläkin..niisk...